Dochtertje (4 maanden) van Wout Bru erg ziek: Natassia deelt aangrijpende beelden vanuit het ziekenhuis  Nieuws
Nieuws

Dochtertje (4 maanden) van Wout Bru erg ziek: Natassia deelt aangrijpende beelden vanuit het ziekenhuis 

Dochtertje (4 maanden) van Wout Bru erg ziek: Natassia deelt aangrijpende beelden vanuit het ziekenhuis 

Afgelopen week genoot chef-kok Wout Bru samen met zijn gezin van een geweldige skivakantie in Oostenrijk. Maar lang hebben ze daar niet van kunnen nagenieten. Vlak na hun thuiskomt moest hun jongste dochtertje Beau namelijk opgenomen worden in het ziekenhuis.

Natassia Van Kerkvoorde, die je nog kennen van haar deelname aan ‘Expeditie Robinson’, en haar partner Wout Bru mochten op 29 november 2022 een tweede dochtertje verwelkomen, Beau. Samen hebben ze al een dochtertje van 2,5 jaar, Aimée. Helaas belandde Beau een aantal weken na de geboorte op intensieve nadat ze het RSV-virus opliep. Nu heeft Natassia opnieuw slecht nieuws te melden over haar dochtertje.

Zo ligt Beau momenteel opnieuw in het ziekenhuis. "Thuiskomen in deze realiteit. Slaaponderzoek voor de longetjes", schrijft Natassia op haar Instagramverhaal bij een foto van Beau in het ziekenhuis. Ze vertelt ook waarom Beau dat onderzoek moet ondergaan.

"Het heeft niets met RSV te maken", aldus Natassia. "Ik probeer het uit te leggen in mensentaal: Beau heeft overtollig slijmvlies in de longen waardoor ze moeilijk kan ademhalen en een soort van snurkgeluid maakt. Volgende week een kijkoperatie in de longen en dan zullen ze perfect weten wat het probleem is." Natassia stelt haar volgers ook nog gerust. "Beau is perfect oké, ze slaapt en eet goed, maar we moeten echt van die slechte ademhaling van af", sluit ze haar bericht af.

Bron: Instagram Stories @natassiavk
Bron: Instagram Stories @natassiavk
Bron: Instagram Stories @natassiavk
Bron: Instagram Stories @natassiavk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws