Eindelijk bekend: dit zijn de 11 bewoners van het nieuwe 'Big Brother'-huis Nieuws
Nieuws

Eindelijk bekend: dit zijn de 11 bewoners van het nieuwe 'Big Brother'-huis

Eindelijk bekend: dit zijn de 11 bewoners van het nieuwe 'Big Brother'-huis

Maandag 9 januari is het eindelijk zover: dan start het langverwachte, derde seizoen van 'Big Brother'. Zender Play4 maakte nu ook bekend wie de deelnemers zijn van het gloednieuwe seizoen.

Eerder raakte al bekend dat Tatyana Beloy de fakkel overneemt van Peter Van de Veire. Daarnaast loste Play4 al de eerste beelden van het nieuwe 'Big Brother'-huis, dat er dit jaar opvallend kleurrijk uitziet.

Op Instagram heeft Play4 nu ook een filmpje gedeeld waarin alle kandidaten kort te zien zijn. In totaal stappen er maandag vijf Vlamingen en zes Nederlanders in het 'Big Brother'-huis. Wij zijn alvast benieuwd wie de opvolger wordt van Jill en Salar, de vorige winnaars van 'Big Brother'.

'Big Brother' is vanaf maandag 9 januari elke weekdag te zien op Play4 en Goplay.be. Op zaterdag vindt er telkens een liveshow plaats om 20 uur, die gepresenteerd zal worden door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. De livestream is dan weer elke dag te volgen op Play247 en Goplay.be.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws