Dit zijn de eerste verrassende namen voor het nieuwe seizoen van 'Viva la feta' Nieuws
Nieuws

Dit zijn de eerste verrassende namen voor het nieuwe seizoen van 'Viva la feta'

Dit zijn de eerste verrassende namen voor het nieuwe seizoen van 'Viva la feta'

Enkele maanden geleden trokken Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham opnieuw naar Griekenland voor het tweede seizoen van 'Viva la feta'. Nu raakten ook al de eerste namen bekend die daaraan zullen deelnemen.

In 'Viva la feta' nodigen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham telkens een bekende Vlaming uit in hun prachtige vakantiehuis om hen beter te leren kennen. De BV's verblijven er 48 uur lang.

In het eerste seizoen kwamen Marie en Viktor Verhulst, Barbara Sarafian, Marlène de Wouters, Martien Meiland, Bart De Wever, Serine Ayari, Bockie De Repper en Reginald Moreels al langs. Binnenkort start ook het tweede seizoen op Play4. Daarvan raakten nu ook de eerste namen bekend.

Zo zullen 'Nonkels'-acteur Wim Willaert en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden al zeker te zien zijn in het nieuwe seizoen van 'Viva la feta'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De rest van de namen maakt Play4 pas later bekend. Ook de startdatum van het tweede seizoen is voorlopig nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws