Dit zijn de eerste beelden van 'James De Musical' en die zorgen meteen voor heel wat tranen Nieuws
Nieuws

Dit zijn de eerste beelden van 'James De Musical' en die zorgen meteen voor heel wat tranen

Dit zijn de eerste beelden van 'James De Musical' en die zorgen meteen voor heel wat tranen

Binnenkort start het nieuwe seizoen van 'James De Musical'. Daarin zet presentator James Cooke acht bekende Vlamingen in de spotlights. Nu loste Play4 ook al de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

Weldra begint het tweede seizoen van 'James De Musical', waarin James Cooke acht BV's verrast met een spectaculaire show over hun leven. In de eerste beelden die televisiezender Play4 loste op Instagram, zien we onder meer een geëmotioneerde Alex Agnew, Astrid Coppens, Dina Tersago en Karen Damen.

Daarnaast kon James Luc Appermont, Christa en Eddy Planckaert, Bart Peeters én Erik Van Looy strikken voor het tweede seizoen. "Er is iets over Erik Van Looy waar Vlaanderen toch van zal opkijken. Maar dat kan ik nog niet verklappen", onthulde James eerder al aan Het Laatste Nieuws.

Wanneer het nieuwe seizoen er precies aankomt, is nog niet geweten maar 'James De Musical' zou wel al binnenkort op Play4 te zien zijn. Helaas zijn alle tickets om het programma bij te wonen ondertussen de deur uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws