Eerste beelden uit het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' zorgen meteen voor heel wat hilariteit Nieuws
Nieuws

Eerste beelden uit het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' zorgen meteen voor heel wat hilariteit

Eerste beelden uit het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' zorgen meteen voor heel wat hilariteit

Binnenkort start het gloednieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' op Play4. Dat heuglijke nieuws maakte de zender deze ochtend bekend. Nu loste Play4 ook al de eerste beelden van dat nieuwe seizoen.

"Wij hebben groot nieuws!", vertelt de familie Verhulst in een videoboodschap op Instagram. Er komt binnenkort namelijk een nieuw seizoen aan van 'De Verhulstjes'.

Nu deelde zender Play4 ook al een fragment uit dat nieuwe seizoen. Daarin zien we dat Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen Callebout zich in Frankrijk klaarmaken voor de komst van Viktor en Marie. Maar ze stuiten al meteen op een probleem.

Zo weet Ellen niet hoe je 'Welkom' schrijft in het Frans. "Dat doe je als iemand gaat halen op de luchthaven. Maar we kenen ze. Laat het maar zo", klinkt het bij Gert Verhulst. Hier kan je het volledige fragment bekijken. Wanneer het nieuwe seizoen precies uitgezonden zal worden, is niet geweten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws