Dit wou Jana écht zeggen tegen Christiaan tijdens het beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd' Nieuws
Nieuws

Dit wou Jana écht zeggen tegen Christiaan tijdens het beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd'

Dit wou Jana écht zeggen tegen Christiaan tijdens het beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd'

In de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ zagen we dat Jana twee brieven had meegenomen naar het beslissingsmoment. Nu onthult ze ze eindelijk wat er in de ‘ja’-brief stond.

Ondanks hun veelbelovende start, mocht het toch niet baten voor Jana en Christiaan. In de laatste aflevering werd duidelijk dat Christiaan het niet zag zitten om nog verder te gaan. Dat deed veel kijkers versteld staan, maar ook Jana heeft het daar moeilijk mee “Ik heb al heel wat spijt gehad”, bekent ze aan TV-Familie.

Jana en Christiaan hadden wel vooraf beslist om ‘nee’ te zeggen. Toch had Jana zowel een ‘nee’- als een ‘ja’-brief bij. “Omdat ik me óók nog kon vinden in een ‘ja’ van Christiaan”, vertelt ze. Jana vertelde eerder al dat Christiaan die brief nooit gelezen heeft, maar nu moet ze daar zelf nog wat over kwijt.

Ze verklapt namelijk wat er juist in stond. “Dat ik Christiaan een fantastische man vind, dat wij op veel vlakken hetzelfde denken en dezelfde kijk op de toekomst hebben. En dat ik ons traject te mooi vond en er een te goede basis was om het al op te geven”, aldus een emotionele Jana.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws