"Ik zit te janken!": op deze prachtige manier reageerden Marthe en Julia op de zwangerschap van Hanne Nieuws
Nieuws

"Ik zit te janken!": op deze prachtige manier reageerden Marthe en Julia op de zwangerschap van Hanne

"Ik zit te janken!": op deze prachtige manier reageerden Marthe en Julia op de zwangerschap van Hanne

Hanne Verbruggen van K3 is op 14 november de trotse mama geworden van een zoon, die luistert naar de naam Julien. Nu deelde K3 voor het eerst ook het moment waarop Hanne aan haar K3-collega's vertelt dat ze zwanger is.

Op 27 november is het exact één jaar geleden dat Julia Boschman bij K3 kwam. Naar aanleiding van die gebeurtenis werd een gloednieuwe reeks gemaakt over het trio: 'K3, één jaar later'. Die docuserie is vanaf zaterdag 26 november te bekijken op VTM en VTM GO.

Daarin wordt uiteraard ook veel aandacht geschonken aan de zwangerschap van Hanne Verbruggen. Nu deelde VTM ook al een fragment uit de reeks en daarin zien we hoe Hanne het heuglijke nieuws aan Marthe en Julia vertelt.

"Check jullie gsm eens, ik heb iets doorgestuurd", met die woorden maakte Hanne haar zwangerschap bekend aan Marthe en Julia. En die video lokt nu heel wat reacties uit op Instagram. "Dit is zo lief!", "Ik zit hier gewoon te janken!" en "Omg, zo mooi!", zijn maar enkele van de vele reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws