Dit is Regi's eerlijke reactie op de nieuwe relatie van zijn ex-vrouw Elke Vanelderen Nieuws
Nieuws

Dit is Regi's eerlijke reactie op de nieuwe relatie van zijn ex-vrouw Elke Vanelderen

Dit is Regi's eerlijke reactie op de nieuwe relatie van zijn ex-vrouw Elke Vanelderen

Eerder deze week maakte Elke Vanelderen bekend dat ze een nieuwe vriend heeft. Ook Regi heeft hem al ontmoet en hij heeft een duidelijk mening over hem.

“De mijne”, met deze tekst en een selfie op Instagram maakte Elke Vanelderen duidelijk dat ze opnieuw de liefde heeft gevonden. De gelukkige is Tom Braeken en de twee leerden elkaar kennen tijdens hun studies voor wijnbrouwer. “Daar is de vonk inderdaad overgeslagen”, bekent Elke aan Het Laatste Nieuws.

Bijna twee jaar geleden kwam het nieuws naar buiten dat Elke en Regi na negen jaar huwelijk uit elkaar gingen. Toch kunnen ze het nog goed met elkaar vinden, ook omdat ze twee kinderen samen hebben. “Uit elkaar gaan is nooit makkelijk. Maar we zijn daar goed uitgekomen en zullen altijd goede vrienden zijn”, vertelt Elke.

Bovendien heeft Elke’s nieuwe vriend Regi ook al ontmoet en daar heeft ze ook nog wat over te zeggen. “Tom en Regi kunnen het goed met elkaar vinden”, aldus Elke. Dat zit daar dus wel snor. “Tom is ook superlief voor hun kindjes”, wordt achter de schermen door iedereen bevestigd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws