Dit ex-liefje van Kathleen Aerts doet mee aan 'Blind Getrouwd' Nieuws
Nieuws

Dit ex-liefje van Kathleen Aerts doet mee aan 'Blind Getrouwd'

Dit ex-liefje van Kathleen Aerts doet mee aan 'Blind Getrouwd'

In september start het nieuwe en zevende seizoen van 'Blind Getrouwd'. Hier kon je al kennismaken met de kandidaten en eentje daarvan is geen oude bekende voor ex-K3'tje Kathleen Aerts.

De 36-jarige Joren Dumont is namelijk het ex-liefje van Kathleen. Ze leerden elkaar in 2007 kennen via zanger Christoff die hen aan elkaar had voorgesteld tijdens de opnames van 'Tien Om Te Zien'. Cupido schoot meteen goed raak want Kathleen overwoog al na drie maanden om met Joren te trouwen.

“Als het aan mij ligt, trouwen we zeker. Zeg nu zelf, mevrouw Dumont, dat klinkt toch goed?", vertelde ze toen in Dag Allemaal. Maar uiteindelijk is dat niet gebeurd en werd het mevrouw Van Hoof. Kathleen is immers al twaalf jaar gelukkig getrouwd met haar man Steven Van Hoof.

VTM omschrijft Joren als een vlotte en ambitieuze man. "Hij is zot van zijn petekindjes Mona en Victoria en is een echte bourgondiër die geniet van lekker eten en wijn. In zijn mancave bewaart hij de goede flessen voor kostbare momenten met zijn beste vrienden. Joren woont in hartje Lennik in het huis van zijn grootouders dat hij volledig liet renoveren. Hij is graag onder de mensen en heel sociaal, maar hij heeft een klein hartje. Na een relatie van anderhalf jaar, is hij inmiddels 2,5 jaar single."

VTM
VTM
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws