Dina Tersago's opvallende verschijning in 'James De Musical' lokt heel wat reacties uit Nieuws
Nieuws

Dina Tersago's opvallende verschijning in 'James De Musical' lokt heel wat reacties uit

Dina Tersago's opvallende verschijning in 'James De Musical' lokt heel wat reacties uit

Dina Tersago werd vorige week uitgenodigd door James Cooke in ‘James De Musical’. De presentatrice wordt nu na de uitzending overladen met reacties.

Afgelopen donderdag mocht Dina Tersago plaats nemen op de rode fluwelen zetel in ‘James De Musical’. James Cooke nodigde de VTM-presentatrice uit om te komen kijken naar de musical gebaseerd op haar leven. Een indrukwekkende show die heel wat emoties losmaakte bij Dina.

“Bedankt ‘James De Musical’ voor de onvergetelijke ervaring” en “Dit zal me altijd bijblijven!”, schrijft ze onder meer op haar Instagrampagina. Dina is duidelijk nog steeds onder de indruk van dit prachtige spektakel, maar ook de kijkers laten weten dat dit een heel bijzondere aflevering was.

Zij hebben nog enkele mooie woorden voor Dina. “Het was zo mooi en oprecht”, “Prachtige aflevering en knap hoe je open vertelde over faalangst. Topper!”, “Wat ben jij een mooi en authentiek mens!”, “Knap gedaan”, “Zo puur en echt! Net wat ik zo in je waardeer”, “Mooie Dina” en “Wat een klassemadam”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws