Dina Tersago compleet van slag na felle ruzie in 'Boer zkt Vrouw': "Nog nooit meegemaakt" Nieuws
Nieuws

Dina Tersago compleet van slag na felle ruzie in 'Boer zkt Vrouw': "Nog nooit meegemaakt"

Dina Tersago compleet van slag na felle ruzie in 'Boer zkt Vrouw': "Nog nooit meegemaakt"

In 'Boer zkt Vrouw' is afgelopen zondag de bom gebarsten bij boer Raphaël. De gemoederen liepen zo hoog op dat twee vrouwen hun koffers wilden pakken. Dina Tersago moest dan ook noodgedwongen ingrijpen. In Het Laatste Nieuws heeft de presentatrice nu ook gereageerd op de felle ruzie.

Boer Raphaël had een gezellige avond gepland met zijn drie vrouwen Jasha, Jolyn en Katrijn. Maar volgens die twee laatste dames had de hoefsmid alleen maar aandacht voor Jasha. Toen Jolyn daarna ontdekte dat Jasha de nacht had doorgebracht in de caravan van Raphaël was de maat vol voor de twee.

"We willen naar huis", klonk het de volgende ochtend bij de twee dames die hun koffers al gepakt hadden. Presentatrice moest noodgedwongen afzakken naar de boerderij van Raphaël. “Het eerste wat ik dacht was: wat is dáár gebeurd?", vertelt Dina in Het Laatste Nieuws. Maar dat was niet haar enige zorg. "Het tweede wat is dacht was: hoe vind ik zo snel mogelijk opvang voor de kinderen", aldus Dina.

“In het verleden zijn er nog meisjes vertrokken, maar dat de gemoederen zo plots zó hoog opliepen, heb ik in die vijftien seizoenen nog nooit meegemaakt", vervolgt de presentatrice. Ze was vooral erg verbaasd over de miscommunicatie. "Volgens mij begrepen alle partijen elkaar verkeerd. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal gecreëerd en konden de situatie niet meer relativeren. Dat is jammer, want dit had niet zo moeten lopen", besluit de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws