Dina Tersago overdondert iedereen met geweldig nieuws: "Wat een begin van het nieuwe jaar" Nieuws
Nieuws

Dina Tersago overdondert iedereen met geweldig nieuws: "Wat een begin van het nieuwe jaar"

Dina Tersago overdondert iedereen met geweldig nieuws: "Wat een begin van het nieuwe jaar"

Voor Dina Tersago kan het nieuwe jaar alvast niet meer stuk. Zo heeft de VTM-presentatrice zopas geweldig nieuws te horen gekregen. Dat laat ze weten via Instagram.

Dina Tersago is namelijk genomineerd voor de 'Kastaars!', dat zijn de gloednieuwe Vlaamse televisieprijzen die op zaterdag 28 januari worden uitgereikt. Dina Tersago is genomineerd in de categorie 'Mediapersoonlijkheid van 2022'.

"Amai, wat een begin van het nieuwe jaar. Ik ben genomineerd voor een 'Kastaar'", schrijft de presentatrice op Instagram. "Stemmen mag via www.kastaars.be", voegde ze er ook nog aan toe.

Haar volgers reageren alvast laaiend enthousiast op het nieuws en hopen dat zij de award in de wacht mag slepen. "Helemaal terecht! Stem is gegeven", "Super! Jij moet dat winnen. Jij verdient dat!" en "Zo gegund! Een topmadam!", klinkt het onder meer in de reacties onder haar bericht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws