Dina Tersago doet schokkende onthullling: "Dit is er écht gebeurd in de caravan van Raphaël" Nieuws
Nieuws

Dina Tersago doet schokkende onthullling: "Dit is er écht gebeurd in de caravan van Raphaël"

Dina Tersago doet schokkende onthullling: "Dit is er écht gebeurd in de caravan van Raphaël"

Afgelopen zondag konden we zien hoe de bom ontplofte op de boerderij van hoefsmid Raphaël. Nadat Jolyn hem samen met Jasha betrapte in zijn caravan, wilden Jolyn en Katrijn vertrekken. Uiteindelijk koos Raphaël ervoor om alleen met Jasha verder te gaan. Maar wat is er nu echt gebeurd in zijn caravan? In Dag Allemaal onthult presentatrice Dina Tersago nu meer.

Boer Raphaël en Jasha zochten elkaar 's avonds op in zijn caravan om wat bij te praten. Maar dat gesprek had verregaande gevolgen. Zo betrapte Jolyn hen. Zij vertelde achteraf dat ze maar liefst 40 minuten buiten stond omdat ze met haar eigen ogen wilde zien wat daar gebeurde.

Jolyn zag Raphaël en Jasha naar eigen zeggen intiem knuffelen en ging er samen met Katrijn van uit dat er wel nog meer zou gebeurd zijn. Maar ontkenden de twee. Zo gaven Raphaël en Jasha toe dat ze de hele nacht samen hadden gespendeerd, maar dat er slechts enkele knuffels gegeven waren.

Toch vermoeden veel kijkers dat er meer is gebeurd in zijn caravan. Maar dat weerlegt presentatrice Dina Tersago nu in Dag Allemaal. “Ik moest uiteraard weten wat er zich écht heeft afgespeeld in die caravan”, vertelt Dina. “Ik nam Raphaël en Jasha apart en zei: ‘Komaan mannekes, jullie moeten nu echt open kaart spelen, is er iets gebeurd of niet?’ Zij verzekerden me, met de hand op het hart, dat ze alleen maar hebben gepraat. En ik geloof hen", besluit de presentatrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws