Dina Tersago doet hartverscheurende onthulling: "Tijdens die opnames miskraam gehad" Nieuws
Nieuws

Dina Tersago doet hartverscheurende onthulling: "Tijdens die opnames miskraam gehad"

Dina Tersago doet hartverscheurende onthulling: "Tijdens die opnames miskraam gehad"

Dina Tersago is nu donderdag 29 december te gast bij 'James De Musical'. Daarin onthult de VTM-presentatrice ook zeer droevig nieuws.

Onlangs liet Dina Tersago al weten dat ze ooit een miskraam kreeg. Dat nieuws maakte de presentatrice bekend nadat Julie Van den Steen een openhartige getuigenis deelde op Instagram over het verlies van haar ongeboren kindje.

In 'James De Musical' komt het zwangerschapsverlies van Dina ook aan bod. Daarin vertelt de presentatrice dat ze haar miskraam kreeg in 2012, toen ze als jurylid zetelde in ‘Sterren op de dansvloer’. “Net toen vertelde Francesca Vanthielen me dat ze gedroomd had dat ik zwanger was. Toen heb ik echt mijn tranen moeten bedwingen", vertelt Dina.

"Ik heb het uiteindelijk een plaats kunnen geven", gaat ze verder. Kort daarna is ze gestart met kunstmatige inseminatie. "Na een aantal pogingen was het nog altijd niet gelukt", aldus Dina. Maar enkele jaren later, in 2015, is het dan toch gelukt en werd haar eerste zoontje Isak geboren. Twee jaar later kreeg ze nog een zoontje, Thor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws