Dina Tersago deelt verschrikkelijk nieuws in 'Boer zkt Vrouw': "Ik ga heel eerlijk zijn" Nieuws
Nieuws

Dina Tersago deelt verschrikkelijk nieuws in 'Boer zkt Vrouw': "Ik ga heel eerlijk zijn"

Dina Tersago deelt verschrikkelijk nieuws in 'Boer zkt Vrouw': "Ik ga heel eerlijk zijn"

Op zondag konden we genieten van de tweede aflevering van 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd' op VTM. Vorige week maakten we al kennis met Cathy, Raphaël en Stef. Deze week was het de beurt aan Jef en Kevin.

Gisteren werden de laatste twee boeren voorgesteld in 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd'. Zo konden we voor het eerst kennismaken met koeienboer Jef en witloof- en frambozenboer Kevin. Maar helaas kreeg die laatste meteen slecht nieuws te horen van presentatrice Dina Tersago.

“Ik ben superbenieuwd maar mijn verwachtingen zijn niet al te hoog. Hoe hoger de verwachtingen, hoe meer je teleurgesteld kan worden", vertelde de 28-jarige boer Kevin. "Ik ben al een paar keer tegen de lamp gelopen in de liefde en nu wil ik gewoon mezelf zijn en m’n hart kunnen volgen in plaats van mijn hersenen", aldus de witloof- en frambozenboer.

Maar helaas had Dina bij meteen heel ontnuchterend nieuws voor Kevin. "Ik ga heel eerlijk zijn", stak de presentatrice van wal. "Er hebben niet heel veel vrouwen gereageerd", klonk het. Zo stelden er zich maar zes dames kandidaat voor Kevin. Toch bleef de boer positief. "Als er één goeie vrouw tussenzit, is dat voor mij meer dan voldoende", aldus Kevin.

Boer Kevin. Bron: VTM
Boer Kevin. Bron: VTM
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws