Dina Tersago bedolven onder kritiek na opvallende uitspraak: "Hoe hard kan je zijn?" Nieuws
Nieuws

Dina Tersago bedolven onder kritiek na opvallende uitspraak: "Hoe hard kan je zijn?"

Dina Tersago bedolven onder kritiek na opvallende uitspraak: "Hoe hard kan je zijn?"

Presentatrice Dina Tersago (43) bekende afgelopen week in 'De Ideale Wereld' dat haar kinderen vorig jaar geen cadeautjes hebben gekregen van Sinterklaas. Volgens haar hadden ze zich te veel misdragen. Maar die uitspraak is nu bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten.

Dina Tersago onthulde deze week in 'De Ideale Wereld' dat ze haar kinderen vorig jaar op een bijzondere manier gestraft heeft. Volgens de presentatrice hadden haar zonen van 7 en 5 jaar het zo uitgehangen dat ze geen cadeautje van Sinterklaas verdienden. Een uitspraak die haar nu heel wat kritiek oplevert op sociale media.

"Hoe kan je in godsnaam zo hard zijn?", "Zeer triestig dat je zulke middelen moet gebruiken om de kinderen te laten gehoorzamen", "Zo erg voor die kinderen. Doe normaal zeg", “Belachelijk dit” en “Schandalig!”, klinkt het in de boze reacties op Facebook.

Gelukkig kan de presentatrice ook op heel wat steun rekenen. "Groot gelijk. Hen constant verwennen en alles geven wat ze wensen levert echt niks op, integendeel …", schrijft iemand. "Goed gedaan! Ze vinden maar alles vanzelfsprekend!", lezen we ook nog in een andere reactie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws