Dina Tersago (44) is erg ziek: presentatrice onthult zelf wat er aan de hand is Nieuws
Nieuws

Dina Tersago (44) is erg ziek: presentatrice onthult zelf wat er aan de hand is

Dina Tersago (44) is erg ziek: presentatrice onthult zelf wat er aan de hand is

Dina Tersago is momenteel opnieuw te bewonderen in 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd'. Dat programma is inmiddels al aan zijn vijftiende seizoen bezig. Maar helaas heeft de 44-jarige presentatrice nu droevig nieuws te melden over haar gezondheid.

In 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd' gaat Dina Tersago dit jaar op zoek naar een levensgezel voor vier boeren en één boerin: Raphaël (26), Kevin (28), Jef (33), Stef (28) en Cathy (37). Ondertussen konden we ook al kennismaken met hun dates. Ook de eerste beslissingsmomenten zitten er inmiddels op.

Maar gelukkig liggen de opnames van 'Boer zkt Vrouw' al een tijdje achter de rug. Presentatrice Dina Tersago heeft namelijk slecht nieuws te melden over haar gezondheid. Op haar Instagramverhaal laat ze weten ze momenteel geveld is door de griep.

"Groeten van team griep", schrijft de presentatrice bij een selfie vanuit haar zetel. Want helaas is niet alleen Dina erg ziek, ook haar twee zoontjes, Isak (7) en Thor (5), kampen met de griep. "We voelen ons even wazig als deze foto", laat ze weten. Ze vraagt haar volgers ook om hulp. "Iemand tips om je snel beter te voelen?", klinkt het radeloos.

Bron: Instagram Stories @dina_tersago
Bron: Instagram Stories @dina_tersago
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws