Dieter Coppens over ex-deelnemer 'Down The Road': "Hij is de recordhouder als het om verliefd zijn gaat" Nieuws
Nieuws

Dieter Coppens over ex-deelnemer 'Down The Road': "Hij is de recordhouder als het om verliefd zijn gaat"

Dieter Coppens over ex-deelnemer 'Down The Road': "Hij is de recordhouder als het om verliefd zijn gaat"

Dieter Coppens gaat aan een nieuw seizoen van 'Down The Road' beginnen. Er fladderen ook ieder jaar vlindertjes rond tussen de deelnemers.

Sommige deelnemers werden echter wel heel snel verliefd. Dieter moet niet lang nadenken over wie het snelst verliefd werd in de voorbije seizoenen. “Dat moet Jaimie geweest zijn, in het derde seizoen. Die had al vlinders op de luchthaven", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik weet nu dat vriendschap en verliefdheid bij deze jonge mensen heel dicht bij elkaar liggen", gaat Diter verder. "Dat ondervond ik nog maar eens toen ik een foto van onze groep op Instagram zette om onze reis naar Thailand aan te kondigen."

Berichtje

"Een paar minuten later kreeg ik een berichtje van Jaimie, die een meisje op de foto had uitvergroot: 'Dieter, wie is dat meisje daar, ik ben verliefd op haar'. (lacht) Het hele team lag in een deuk, want iedereen weet dat Jaimie ­recordhouder is als het om verliefd zijn gaat", zegt Dieter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws