Dieter Coppens openhartig over ziekte van zijn vrouw: "Dan ben ik meteen ongerust" Nieuws
Nieuws

Dieter Coppens openhartig over ziekte van zijn vrouw: "Dan ben ik meteen ongerust"

Dieter Coppens openhartig over ziekte van zijn vrouw: "Dan ben ik meteen ongerust"

Dit najaar gaat Dieter Coppens samen met zeven andere bekende mannen uit de kleren. Dat doen ze in een gloednieuw programma op Eén om het taboe over prostaat- en teelbalkanker te doorbreken. Dieter Coppens werd helaas zelf al meerdere keren geconfronteerd met de ziekte.

Zowel zijn moeder, vader als schoonmoeder kregen met de ziekte te maken en twee jaar geleden werd ook Dieters vrouw Rut getroffen door kanker, zij bleek baarmoederhalskanker te hebben.

"Dat was schrikken, maar het was evengoed fantastisch om te zien hoe goed je geholpen wordt", vertelde Dieter daarover in Story. "Er is snel ingegrepen en daardoor is Rut er ook snel weer bovenop. De baarmoeder is weggenomen en er waren geen uitzaaiingen. Er was dus geen nabehandeling nodig. Wel laat ze zich nog elke drie maanden onderzoeken, en elk halfjaar laat ze een scan doen."

"Dat is telkens heel spannend", gaat Dieter verder. "Als Rut me niet meteen na het onderzoek belt, ben ik ongerust. Vorige keer ging het alvast goed: alles bleek nog steeds in orde te zijn. We panikeren niet en volgen het advies van de dokters."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws