Dieter Coppens over erg moeilijk moment in 'Down the road': "Hele ploeg zat te wenen" Nieuws
Nieuws

Dieter Coppens over erg moeilijk moment in 'Down the road': "Hele ploeg zat te wenen"

Dieter Coppens over erg moeilijk moment in 'Down the road': "Hele ploeg zat te wenen"

Vorige week ontstond er nog een grote mediadiscussie over 'Down the road' nadat William Boeva zei dat het programma niet inclusief is. Inmiddels is de storm gaan liggen en sprak Story met de presentator. In dat interview onthulde Dieter Coppens ook een van de moeilijkste momenten van dit seizoen.

In 'Down the road' zien we regelmatig hoe Dieter Coppens de kandidaten moet troosten als ze het even moeilijk krijgen. Maar de presentator vertelt nu dat hij dit seizoen ook moest getroost worden door een van de kandidaten.

"Ruben heeft dat dit seizoen gedaan", vertelt Dieter in Story. Hoewel Ruben niet de vlotste babbelaar is, begon hij op een bepaald moment te vertellen over zijn overleden mama vertelt Dieter. "Dat pakte me enorm", aldus de presentator.

En niet alleen Dieter had het moeilijk toen. "Heel de ploeg zat te wenen", vertelt hij. Dat was ook het moment waarop Ruben hem moest troosten. "Dan keek Ruben me in de ogen en zei hij: ‘Nu zou ik willen dat je lacht, ik vind je dan mooier!’", aldus Dieter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws