Dieter Coppens maakt heel wat reacties los met nieuwe beelden van ‘Down the Road’-sterren Nieuws
Nieuws

Dieter Coppens maakt heel wat reacties los met nieuwe beelden van ‘Down the Road’-sterren

Dieter Coppens maakt heel wat reacties los met nieuwe beelden van ‘Down the Road’-sterren

Dieter Coppens schittert momenteel in ‘Down the Road’. Op Instagram deelt hij een nieuwe selfie met de andere sterren uit het programma en die foto zorgt meteen voor reacties.

Ondertussen is het vijfde seizoen van het populaire programma al op tv. De kijkers zijn de avonturen van de jongeren nog steeds niet beu en blijven elke maandag kijken. Een mooi programma met grappige en emotionele momenten blijkt duidelijk te werken.

Dieter Coppens deelde gisteren op Instagram een nooit eerder geziene selfie van hem met de sterren uit het programma. “Joekes! Tot zo”, schrijft hij. Daar bedoelt hij mee dat er maandagavond een nieuwe aflevering op tv kwam en de fans laten weten dat het weer geweldig was.

“Wij genieten hier enorm van jullie”, “Wat een heerlijk programma”, “Eerlijk, oprecht en puur”, klinkt het in de commentaren. Ook hebben ze nog iets te zeggen over de selfie. “Prachtige mensen”, “Allemaal schatten” en “Toppers”, reageren ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws