Dieter Coppens kondigt geweldig nieuws aan: "Kan niet wachten" Nieuws
Nieuws

Dieter Coppens kondigt geweldig nieuws aan: "Kan niet wachten"

Dieter Coppens kondigt geweldig nieuws aan: "Kan niet wachten"

Momenteel kunnen we Dieter Coppens elke week bewonderen in 'Down the road' op Eén. Maar binnenkort zullen we hem nog meer op televisie zien.

Eén maakte namelijk zopas bekend dat er een tweede seizoen aankomt van 'Restaurant Misverstand'. In dat programma kunnen mensen komen eten in een restaurant waar het voltallige personeel de diagnose jongdementie heeft.

Dat het nieuws vandaag bekend wordt gemaakt, is niet geheel toevallig. Op 21 september is het namelijk Werelddementiedag. In Vlaanderen hebben naar schatting meer dan 125.000 mensen de hersenziekte dementie. Bijna 7.000 mensen daarvan zijn jonger dan 65 jaar.

De kijkers van Eén kijken alvast reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. “Top! Hopelijk kunnen we ook reserveren”, “Wat leuk! Hartverwarmend programma om te kijken”, “Geweldig, we kijken ernaar uit”, “Ik kan niet wachten” en “Prachtig programma”, klinkt het in de reacties op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws