Dieter Coppens beschrijft vreselijk moment in ‘Down the Road’: “Doodsbang” Nieuws
Nieuws

Dieter Coppens beschrijft vreselijk moment in ‘Down the Road’: “Doodsbang”

Dieter Coppens beschrijft vreselijk moment in ‘Down the Road’: “Doodsbang”

Het nieuwe seizoen van ‘Down the Road’ levert weer heel wat mooie televisiemomenten op. Toch vertelt Dieter dat het niet altijd alleen maar plezier maken was. Hij heeft het ook erg zwaar gehad.

Dit jaar trok Dieter samen met de groep jongeren naar Thailand. Dat was heel intens, vertelt hij in Dag Allemaal. “We draaiden gemiddeld 16 uur per dag, dat kan tellen. Gelukkig lachen we ook heel wat af”, zegt hij.

Dieter heeft het ook over een moment dat vreselijk was voor een van de jongeren. “’s Avonds moest iedereen zijn hoofdlampje aandoen, maar die trokken heel hard insecten aan. Er kwamen joekels van kevers aangevlogen en krekels van een enorm kaliber”, vertelt hij.

“Precies een brommer die langs je oor zoefde”, gaat hij verder. "Iedereen schrok daarvan, maar Bob was doodsbang. Hij kroop in zijn slaapzak letterlijk onder mijn oksel”, geeft Dieter toe. “Ruben kreeg dan weer de slappe lach.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws