Diede van K3 reageert heel duidelijk op forse uithaal van Amy Nieuws
Nieuws

Diede van K3 reageert heel duidelijk op forse uithaal van Amy

Diede van K3 reageert heel duidelijk op forse uithaal van Amy

Diede van den Heuvel (22) krijgt de eer om de bevallen Hanne te vervangen bij K3. Opmerkelijk is dat zij niet tweede werd in 'K2 zoekt K3', want dat werd Amy Courtens. Amy werd echter niet gevraagd. Ook die andere finaliste, Celester, kreeg geen uitnodiging.

Amy haalde fors uit na dit nieuws. "Ik snap hen. Ik snap dat ze het jammer vinden en kan hun posities goed begrijpen", zegt Diede in Het Laatste Nieuws. "Ik heb ook met hen gesproken en het zit helemaal goed."

"Al ben ik toch wel echt blij dat ik gebeld ben, want vind het echt een hele eer", vervolgt Diede, die niet weet waarom zij werd gekozen als tijdelijk K3'tje. “Studio 100 heeft daar een keuze in gemaakt.”

De meeste reacties zijn positief, maar er zitten toch ook minder positieve tussen. "Er zijn altijd negatieve reacties. Dat was tijdens ‘K2 zoekt K3' ook, dus dat kon ik wel verwachten. Maar iedereen heeft een mening en mag zijn mening geven. Ik probeer vooral de positieve reacties te lezen en daar alles uit te halen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws