Diede van den Heuvel heeft na haar afscheid bij K3 nog een heel bijzondere boodschap voor Hanne Verbruggen Nieuws
Nieuws

Diede van den Heuvel heeft na haar afscheid bij K3 nog een heel bijzondere boodschap voor Hanne Verbruggen

Diede van den Heuvel heeft na haar afscheid bij K3 nog een heel bijzondere boodschap voor Hanne Verbruggen

Diede van den Heuvel haar laatste K3-show zit erop. Op 27 december stond ze voor de laatste keer op het podium met Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. Op Instagram heeft Diede nu ook een pakkend bericht gedeeld over haar afscheid.

Diede van den Heuvel nam tijdelijk de fakkel over van Hanne Verbruggen tijdens de ‘Kom Erbij’-tournee in Nederland. Dinsdag stond het laatste optreden op de planning.

"Het avontuur zit erop!", schrijft Diede op Instagram bij enkele foto's van haar periode bij K3. "Wat heb ik enorm genoten van deze geweldige bijzondere tijd die ik echt nooit meer ga vergeten", vervolgt ze. Diede had ook nog een bijzondere boodschap voor haar collega's.

"Marthe en Julia, wat wil ik jullie bedanken voor deze onvergetelijke tijd! Ik vond het een hele grote eer om samen met jullie het podium te mogen delen en mijn droom heel even te mogen beleven! Dankjulliewel voor alles", klinkt het. En ook over Hanne moest Diede nog iets kwijt. "Hanne, dankjewel dat je mij het vertrouwen gaf om jouw plekje eventjes te mogen overnemen! Ik vond het een grote eer!", besluit Diede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws