Deze bekende actrice wordt het nieuwe 'Thuis'-gezicht Nieuws
Nieuws

Deze bekende actrice wordt het nieuwe 'Thuis'-gezicht

Deze bekende actrice wordt het nieuwe 'Thuis'-gezicht

Op maandag 29 augustus is het zover: dan start het nieuwe seizoen van de populaire soap 'Thuis'. En daar zal meteen een nieuw personage in opduiken.

Zo zal Marieke Dilles, die je nog kan kennen van 'Vermist' en ‘De smaak van De Keyser’ de cast van 'Thuis' versterken. Ze zal de rol van Vicky, de zus van Dieter en de mama van Ilias, vertolken. Ondertussen heeft ze haar eerste draaidagen al achter de rug.

“Ik weet dat het klinkt als een huizenhoog cliché, maar ik voelde me vanaf mijn eerste opnamedag meteen thuis", aldus Marieke. "Ik kwam terecht in een warme groep. In de foyer staat er wel elke dag iets lekkers op tafel omdat iemand trakteert voor zijn verjaardag. Heerlijk! Ik kende trouwens al wel wat collega’s. Zo was An Vanderstighelen (Sam) al een goede vriendin van mij en werkte ik bij ‘Vermist’ al enkele seizoenen samen met Stan Van Samang (Harry).”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws