Delphine Lecompte (45) deelt verschrikkelijk nieuws dat niemand onberoerd laat Nieuws
Nieuws

Delphine Lecompte (45) deelt verschrikkelijk nieuws dat niemand onberoerd laat

Delphine Lecompte (45) deelt verschrikkelijk nieuws dat niemand onberoerd laat

Delphine Lecompte heeft afgelopen maandag in 'De Tafel van Vier' een vreselijk verhaal uit de doeken gedaan. Zo vertelde de 45-jarige schrijfster aan Gert Verhulst dat ze op jonge leeftijd misbruikt is in de psychiatrie.

Delphine Lecompte was maandag te gast bij 'De Tafel van Vier' op Play4 naar aanleiding van haar nieuwe boek 'Wie heeft Delphine Lecompte vermoord'. Daarin vertelt ze ook dat ze op 20-jarige leeftijd misbruikt is door een 40-jarige verzorger in de psychiatrie. “Ik was toen 20 jaar. Ik had anorexia en deed aan zelfverminking", vertelt ze bij 'De Tafel van Vier'.

Delphine heeft het probleem ook meermaals aangekaart, maar ze kreeg geen gehoor. “Ik heb dat aangeklaagd bij de hoofdverpleger, maar die geloofde mij niet. Hij zei dat ik de verpleger die nacht verleid had", aldus Delphine.

Van de aardbol verdwenen

“Er zijn patiënten die hetzelfde hebben meegemaakt, met dezelfde man maar ook met andere verplegers", vervolgt ze. De man lijkt ook van de aardbol verdwenen te zijn. "Ik vind hem nergens meer terug. Dat is toch raar in tijden van sociale media." Maar inmiddels heeft ze het wel een plaats kunnen geven. “Het is vies, maar door de literatuur heb ik dat wel kunnen plaatsen", zegt Delphine die haar verhaal helemaal uit de doeken doet in haar nieuwe boek 'Wie heeft Delphine Lecompte vermoord'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws