De Planckaerts worden plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand Nieuws
Nieuws

De Planckaerts worden plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand

De Planckaerts worden plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand

Op zondag 16 april konden we weer genieten van de avonturen van de Planckaerts in 'Château Planckaert'. Maar helaas krijgt de warmste familie van Vlaanderen nu ook heel wat kritiek te slikken op hun programma.

Zo heeft een journalist van De Morgen zopas een vernietigend artikel geschreven over 'Château Planckaert'. Hij vindt onder meer dat de realitysoap niet vernieuwend meer is. "De Planckaerts zijn niet echt pro verandering: Junior Planckaert wordt al jaren dik tegen zijn goesting geschaduwd door een cameraploeg, Eddy Planckaert blijft zweren bij oppervlakkige gesprekken, en Francesco en Christopher twijfelen nog steeds tussen een carrière als clown of eelt bij elkaar sparen op de werf", schrijft hij onder meer.

De journalist omschrijft de realityreeks zelfs als inhoudsloos. "De terugkeer van Junior in de rallysport, de laatste operatie van Junior, de studiekeuze van Mageno, Elara die graag een pony wil kammen: elk onderwerp is goed om minutenlang nietszeggende televisie te maken", aldus de journalist. Hij vindt dan ook dat er nu een einde moet komen aan de populaire reeks.

"De vorige seizoenen had de banaliteit van de gesprekken en de houterige uitvoering ervan nog zijn charme, nu heeft 'Château Planckaert' het punt bereikt waarop iemand hoort te zeggen: 'Het is mooi geweest. Ciao, adieu, bye bye'", schrijft hij. Ook op sociale media uiten sommige kijkers nu kritiek op het programma. "Ik ben al een tijdje afgehaakt", "Echt alles in scène gezet. Hier is niets meer spontaan aan", "Wij kijken ook niet meer" en "Een seizoen te veel", klinkt het onder meer. Maar gelukkig denkt niet iedereen daar zo over. Zo kijken er wekelijks gemiddeld meer dan 1 miljoen Vlamingen naar 'Château Planckaert'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws