De Planckaerts maken geweldig nieuws bekend voor de fans van 'Château Planckaert' Nieuws
Nieuws

De Planckaerts maken geweldig nieuws bekend voor de fans van 'Château Planckaert'

De Planckaerts maken geweldig nieuws bekend voor de fans van 'Château Planckaert'

Het derde seizoen van 'Château Planckaert' zit er inmiddels op. Maar lang zullen we de familie Planckaert niet moeten missen. Zo zullen we ook in 2023 kunnen genieten van de avonturen van de warmste familie van Vlaanderen.

Dit voorjaar keert 'Château Planckaert' namelijk terug op het scherm. Dat heuglijke nieuws maakte de VRT zelf bekend bij de voorstelling van hun voorjaarsprogrammatie. Wanneer het nieuwe seizoen op Eén verschijnt, is nog niet geweten, maar de zender lichtte wel al een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen.

Zo wordt er volop verder gewerkt aan hun kasteel. Door de glampingactiviteiten afgelopen zomer ging er heel wat tijd verloren in de bouw van het kasteel. Francesco en Christopher zetten tempo achter de werken en krijgen hierbij de hulp van studenten uit een hout-en bouwkundeschool.

Ook op persoonlijk vlak is er heel wat gebeurd bij de familie Planckaert. Ondanks de liefde van Pauline heeft Junior het moeilijk: hij moet opnieuw geopereerd worden en zijn rallydroom is dan ook verder weg dan ooit. De kleinkinderen worden groot en slaan hun vleugels uit. Pater familias Eddy voelt voor het eerst in zijn leven dat de ‘bende’ groot wordt en zijn rol binnen de familie verandert. Christa heeft het daarentegen nog moeilijk met het verlies van haar moeder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws