De kilo's vliegen eraf bij zanger Frans Bauer (49) die transformatie toont: "Nog 8 kilo te gaan" Nieuws
Nieuws

De kilo's vliegen eraf bij zanger Frans Bauer (49) die transformatie toont: "Nog 8 kilo te gaan"

De kilo's vliegen eraf bij zanger Frans Bauer (49) die transformatie toont: "Nog 8 kilo te gaan"

Frans Bauer is volop bezig met de voorbereidingen van zijn nieuwe theatertour. Zo zal hij binnenkort ook weer te bewonderen zijn in Vlaanderen. Voor die gloednieuwe show wil de 49-jarige zanger in topvorm zijn. Daarom is hij momenteel volop aan het diëten.

Frans Bauer brengt in april een gloednieuw album uit. Dat doet hij deze keer niet alleen. Zo nam hij een duetalbum op met de Nederlandse zangeres Sieneke (30). Zij vertegenwoordigde Nederland nog een aantal jaren geleden op het Eurovisiesongfestival.

In maart starten ze ook met hun theatertour om hun gloednieuwe album te promoten. En daarvoor wil de zanger in topvorm zijn. Zo verloor hij de laatste maanden al 12 kilogram. “En er moeten er nog acht af”, vertelde hij op donderdagavond in 'Play Café' op Play4.

Bauer onthulde ook hoe hij zo snel afviel. “Ik ben goed aan het sporten en goed op mijn eten aan het letten. Ik ben supergezond bezig", aldus de zanger. Op Instagram deelde Frans Bauer ook al enkele foto's met Sieneke waarop duidelijk te zien is dat hij heel wat kilo's is kwijtgespeeld. En ook in 'Play Café' was hij te bewonderen met zijn nieuwe lichaam.

Frans Bauer en Sieneke. Bron: Play4
Frans Bauer en Sieneke. Bron: Play4
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws