‘De Columbus’-kijkers ergeren zich blauw: “Dit is geen goed voorbeeld” Nieuws
Nieuws

‘De Columbus’-kijkers ergeren zich blauw: “Dit is geen goed voorbeeld”

‘De Columbus’-kijkers ergeren zich blauw: “Dit is geen goed voorbeeld”

Zondag was er alweer een emotionele aflevering van ‘De Columbus’. Hierin laat Wim Lybaert zich leiden door het toeval én door zijn gast. Dit keer was dat danser Jan Kooijman.

‘De Columbus’ is een echte hit en het programma steekt dan ook iedere week losjes de grens van één miljoen kijkers voorbij. Ook nu weer staken de fans hun enthousiasme niet onder stoelen of banken na de aflevering. “Wat een uitzending, en dat met mensen die elkaar van haar noch pluim kenden…! Op naar de volgende reisgezel, ik kan al niet wachten", schrijft iemand op de sociale media. “Van dit programma word ik altijd blij”, laat een ander weten. “Steeds krijg ik spontaan een lach op mijn gezicht en deze keer ook een traantje. Super!”

“Wat is het toch een heerlijk programma”, lezen we ook nog. “Wat een vertederende televisie maakt die man toch, verrassend, emotioneel en oprecht.” En ook: “Wat heb ik weer genoten van ‘De Columbus’. Alle lof weer voor Wim, top programma, mag echt nooit stoppen. Wat is België rijk met zo'n man.”

Toch zijn er af en toe puntjes van kritiek te horen. “Ik vind het wel mooi om naar te kijken, maar ik stoor mij er wel aan dat ze zo veel zonder autogordel rijden. Dat zou niet mogen. Echt geen goed voorbeeld”, reageert iemand.

Deze opmerking wordt al snel gecounterd. “Ze dragen wél een gordel, het is alleen een buikgordel. Meestal hebben ze die aan, maar dat zie je niet. Het is ook niet zo veilig, maar denk volgens verkeersreglement wel in orde bij deze ‘oldtimer’-bus.” “Inderdaad, je moet beter kijken: het is een tweepuntsgordel (alleen over de buik) en geen driepuntsgordel zoals normaal het geval is in de wagen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws