"Dat toont wie hij écht is": Peter Van de Velde doet straffe onthulling over Gert Verhulst Nieuws
Nieuws

"Dat toont wie hij écht is": Peter Van de Velde doet straffe onthulling over Gert Verhulst

"Dat toont wie hij écht is": Peter Van de Velde doet straffe onthulling over Gert Verhulst

Peter Van de Velde werkt al twintig jaar op Studio 100. Ten tijde van zijn relatiebreuk, kreeg hij van baas Gert Verhulst zelfs onderdak aangeboden.

"Dat toont wie hij is", reageert Peter in Dag Allemaal. "Gert is op-en-top zakenman, maar hij is ook een heel gevoelige mens, net zoals ik. We hebben veel raakvlakken. Allebei uit een arbeidersgezin. Hij tekende als kind pretparken, ik podia en kermissen."

"En ja, in 2008 heeft hij me inderdaad voorgesteld om bij hem te ­komen wonen, in z’n loft aan de Zuiderkroon in Antwerpen", vervolgt Peter. "Ik heb het uiteindelijk niet gedaan, maar ik heb hem wel gezegd dat ik die geste nooit zal vergeten."

Dat betekent niet dat ze de allerbeste vrienden zijn, zo benadrukt Peter. "Hij blijft in de eerste plaats m’n werkgever en baas. Veel collega’s van mij hebben ooit al oudjaar gevierd bij hem thuis, maar ik hou zoiets dan af. Waarom? Net omdat ik zoveel respect heb voor hem misschien?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws