Danny uit 'Big Brother' heeft nieuws over zijn toestand nadat hij met spoed in ziekenhuis belandde Nieuws
Nieuws

Danny uit 'Big Brother' heeft nieuws over zijn toestand nadat hij met spoed in ziekenhuis belandde

Danny uit 'Big Brother' heeft nieuws over zijn toestand nadat hij met spoed in ziekenhuis belandde

Afgelopen weekend is Danny Völker uit 'Big Brother' met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Eerder liet hij al weten dat zijn achillespees volledig was afgescheurd. Op Instagram laat de 'Big Brother'-deelnemer nu weten hoe het met hem gaat én hoe hij gewond is geraakt.

"Achillespees is volledig afgescheurd”, schreef Danny afgelopen weekend op zijn Instagramverhaal bij een foto vanuit het ziekenhuis. Nu heeft de 'Big Brother'-deelnemer ook een uitgebreid bericht gepost op Instagram waarin hij meer vertelt over het ongeluk. "Damn … een tegenslag? Ja, houdt dit mij tegen? Absoluut niet", steekt Danny van wal.

"Afgelopen zaterdag kreeg ik wel even een klap in mijn gezicht", vervolgt hij. "Sporten is mijn lust en mijn leven. En pats! Uit het niets tijdens een rugbywedstrijd scheurt mijn achillespees volledig af", legt de 'Big Brother'-kandidaat uit. Maar Danny is allesbehalve van plan om bij de pakken te blijven zitten. Daarvoor is zijn liefde voor de sport te groot.

"Ik heb altijd op het hoogste niveau rugby gespeeld en heb zelfs voor het Nederlandse team gespeeld", aldus Danny. "Ik haal onwijs veel motivatie uit mijn werk (Danny is personal trainer red.)", klinkt het verder. Daarom is hij nu al opnieuw begonnen met sporten. "Zelf ga ik nu laten zien wat er allemaal mogelijk is met deze blessure. Wat je wel kan, als je iets echt wilt. Iets wat niet lukt, wel laten lukken. Ik ga jullie meenemen tijdens mijn trainingen, mindset en revalidatie", sluit hij zijn bericht af. Op zijn Instagramverhaal deelde hij ook al enkele beelden waarop hij in de fitness te zien is.

Bron: Instagram @dannyvolker
Bron: Instagram @dannyvolker
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws