"Dan trouwen Thilly en Harry": 'Thuis'-kijkers speculeren over bruiloft én verwachten speciale gast Nieuws
Nieuws

"Dan trouwen Thilly en Harry": 'Thuis'-kijkers speculeren over bruiloft én verwachten speciale gast

"Dan trouwen Thilly en Harry": 'Thuis'-kijkers speculeren over bruiloft én verwachten speciale gast

Veel kijkers vreesden dat Thilly niet meer thuis zou komen na haar tripje, maar vrijdagavond kwamen we eindelijk te weten dat ze ongedeerd is. Bovendien stond ze plots voor de neus van Harry én vroeg ze hem ten huwelijk. Op sociale media wordt er nu al volop gediscussieerd over die bruiloft.

Heuglijk nieuws in ‘Thuis’, want er is officieel een nieuw koppeltje verloofd: Thilly (Lauren Müller) en Harry (Stan Van Samang). Vrijdagavond werd niet alleen duidelijk dat de reis van Thilly niet fataal is afgelopen, maar ook dat ze nog steeds verliefd is op haar Harry. De twee gingen in het vorige seizoen nog uit elkaar, maar nu vroeg Thilly hem plots ten huwelijk.

Overdonderd en met z’n mond vol tanden, maar Harry zei uiteindelijk toch ‘ja’. De ‘Thuis’-kijkers reageren erg enthousiast op deze wending en ze verwachten dat de twee in juni in het huwelijksbootje zullen stappen. “We weten al wie er trouwt in de seizoensfinale” en “Klein gokje: het huwelijk van Thilly en Harry is voor de seizoensfinale”, schrijven ze onder meer op Facebook.

Echter verwachten verschillende kijkers ook dat Chris, de goede vriend van Harry, zijn langverwachte terugkeer zal maken. “Net dan zal Chris opduiken”, klinkt het meermaals. Bovendien denken enkele fans ook dat Chris iets te maken heeft met het aanzoek van Thilly. “Thilly moest Harry ten huwelijk vragen om wraak te kunnen nemen op iedereen hem iets in de weg heeft gelegd”, speculeert een kijker zelfs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws