Cupido schiet meteen raak in 'Boer zkt Vrouw': "Liefde op het eerste gezicht" Nieuws
Nieuws

Cupido schiet meteen raak in 'Boer zkt Vrouw': "Liefde op het eerste gezicht"

Cupido schiet meteen raak in 'Boer zkt Vrouw': "Liefde op het eerste gezicht"

Op zondag 19 februari onthulden de eerste drie boeren hun identiteit in 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd'. Zo maakten we kennis met Cathy, Stef en Raphaël. En in die eerste aflevering schoot Cupido ook al meteen goed raak.

Meer dan een half jaar moest Vlaanderen wachten op de gezichten van de nieuwe lading boeren in het 15e seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Op zondag 19 februari konden we dan voor het eerst kennismaken met 37-jarige Cathy uit Sint-Joris-Winge, de 29-jarige Stef uit Lier en de 26-jarige Raphaël uit Gooik. Op de reveal van de andere twee boeren moeten we nog een weekje wachten.

Die eerste aflevering zorgde al meteen voor heel wat vonken. Zo onthulde de 37-jarige Cathy, die een kinderboerderij uitbaat, dat ze meteen erg onder indruk was van één kandidaat, Björn. “Toen ik Björn zag, werd mijn oog echt helemaal naar hem gezogen. Ik voelde een heel sterke aantrekking, al vanaf de eerste seconde", biecht Cathy op aan Dina.

Waarop Dina haar vraagt of ze al kriebels voelt. "Ja, voor hem wel ja", geeft ze eerlijk toe. "Of ik geloof in liefde op het eerste gezicht? Voor vandaag zou ik daar neen op gezegd hebben, maar nu begin ik daar toch aan te twijfelen”, aldus Cathy. Benieuwd hoe of die gevoelens ook wederzijds zijn!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws