Compleet gebroken Jana uit 'Blind Getrouwd' onthult: "Of ik nog contact heb met Christiaan?" Nieuws
Nieuws

Compleet gebroken Jana uit 'Blind Getrouwd' onthult: "Of ik nog contact heb met Christiaan?"

Compleet gebroken Jana uit 'Blind Getrouwd' onthult: "Of ik nog contact heb met Christiaan?"

Het was voor velen een grote verrassing toen Jana en Christiaan beslisten om een punt te zetten achter hun huwelijk. Jana biechtte ook op dat ze zoveel maanden later nog altijd spijt heeft van die beslissing. Nu onthult de 'Blind Getrouwd'-kandidate of ze nog contact heeft met Christiaan.

'Christiana' is helaas niet meer. Na hun beslissingsmoment gingen de twee wel nog opnieuw daten, maar uiteindelijk besloot Christiaan enkele dagen geleden om toch als vrienden verder te gaan. Jana respecteert die beslissing, maar blijft wel gebroken achter.

Uit de laatste aflevering bleek ook dat Jana en Christiaan elkaar niet meer gezien hadden sinds het beslissingsmoment. In HLN Showbits vertelt Jana nu hoe dat kwam. "Dat lag eerder aan de omstandigheden", aldus Jana.

"We wisten dat als we ja zouden zeggen, dat we sowieso pas in oktober konden starten met daten omdat hij heel drukke shifts had. En daarna ging hij op reis naar Georgië", vertelt de kleuterjuf. Maar de twee hoorden elkaar wel nog vaak en dat is op de dag vandaag nog altijd zo. "Wij horen elkaar nog altijd bijna dagelijks", aldus Jana.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws