ShowbizzTime

Comédienne Soe Nsuki (35) verwelkomt haar eerste kindje: "Proficiat, heerlijke naam!"

Soe Nsuki
I Foto: Instagram I
door Redactie

Soe Nsuki is voor het eerst mama geworden. De comédienne maakte dat nieuws deze vrijdag bekend op haar Instagrampagina en ze onthult ook meteen de naam van haar zoontje.

Soe Nsuki is al een hele tijd samen met haar vriend Nikolas. De twee zijn dolgelukkig en hun liefde hebben ze nu bezegeld met een kindje. Zo mochten ze zopas hun zoontje in de armen sluiten. Op Instagram deelt ze dat heuglijke nieuws en verklapt ze ook meteen de naam van haar baby. “Welkom Miles”, schrijft ze onder de foto van het geboortekaartje.

De comédienne kondigde eerder op Instagram ook al haar zwangerschap aan. “Mijn vriend Nikolas en ik verwachten een zoontje in januari”, wist ze enkele maanden geleden al te vertellen. “Ik vind het heel raar om dit te posten op een publiek forum, maar binnenkort ga je me toch op televisie zien met een zwangere bolle buik”, voegde ze er toen nog aan toe. 

In de comments onder haar post staat het vol met lieve berichtjes van haar volgers. “Zalig Soe, geniet van elk moment”, “Proficiat”, “Mooie naam”, “Gefeliciteerd met jullie wondertje”, “Hoera”, “Zo zot dat je mama bent geworden”, “Geniet ervan”, “Wauw”, “Van harte voor jullie allemaal”, “Joepie” en “Welkom op de wereld, Miles”, reageren zij onder meer.

Laatste nieuws