Comedian Alex Agnew (50) krijgt nog meer slecht nieuws te horen van de dokter: "Helaas" Nieuws
Nieuws

Comedian Alex Agnew (50) krijgt nog meer slecht nieuws te horen van de dokter: "Helaas"

Comedian Alex Agnew (50) krijgt nog meer slecht nieuws te horen van de dokter: "Helaas"

Vorige week konden we Alex Agnew nog bewonderen in ‘James De Musical’ op Play4. Eerder deze week raakte al bekend dat de stand-upcomedian ziek is en nu heeft Alex nog meer slecht nieuws voor zijn fans.

Normaal gezien zou Alex Agnew begin deze week twee dagen op rij optreden in Beringen. Maar die shows moest hij noodgedwongen annuleren. “Gisterenochtend ben ik opgestaan en kwam ik tot de constatatie dat mijn stem weg was. Twee uur praten is dus onmogelijk en dat betekent helaas dat de show van vanavond niet kan doorgaan”, schreef de stand-up comedian maandag op Instagram.

Helaas heeft hij nu opnieuw somber nieuws te melden op Instagram. Zo is Alex nog altijd niet aan de beterhand en moet hij op doktersadvies opnieuw een show cancelen. "Maastricht, na de andere geannuleerde shows eerder deze week wegens stemproblemen, komt helaas ook deze avond nog te vroeg voor me en dien ik de show te verzetten", schrijft hij op Instagram.

Maar Agnew had gelukkig ook goed nieuws voor zijn fans. "Ik keer snel terug: zet vrijdag 24 maart 2023 maar in de agenda. Zie jullie snel allemaal!", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws