Christopher Timmerman ziet er plots helemaal anders uit en toont nieuwe look: "Veel beter!" Nieuws
Nieuws

Christopher Timmerman ziet er plots helemaal anders uit en toont nieuwe look: "Veel beter!"

Christopher Timmerman ziet er plots helemaal anders uit en toont nieuwe look: "Veel beter!"

Sinds vorige week zondag kunnen we weer met z'n allen genieten van de avonturen van de familie Planckaert in 'Château Planckaert'. Daarin is Christopher ook al een tijdje met een baardje te zien. Maar nu heeft de man van Stephanie Planckaert voor een compleet nieuwe look gekozen.

Een tijdje geleden koos Christopher ervoor om zijn baardje te laten staan. Maar daar heeft hij nu afscheid van genomen. Zijn vrouw Stephanie is alvast erg blij het resultaat en deelde ook zonet een foto van zijn gladgeschoren gezicht op Instagram.

Stephanie schoor namelijk het baardje van haar wederhelft af. "Schored my own toyboy, heel content van", schreef ze bij een foto van hun tweetjes waarop we Christopher zonder baard zien. En ook hun volgers zijn fan van het resultaat.

Zij vinden allemaal dat Christopher veel beter staat zonder baardje. “Veel mooier zonder baard”, “Nog knapper!”, “Superknap, je ziet er veel jonger uit!”, “Veel beter!”, “Precies Mageno!”, “Veel beter zonder baardje!” en “Heel mooi!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws