Joren uit 'Blind Getrouwd' en Christoff brengen après-skisingle uit: "Gevolg van weddenschap" Nieuws
Nieuws

Joren uit 'Blind Getrouwd' en Christoff brengen après-skisingle uit: "Gevolg van weddenschap"

Joren uit 'Blind Getrouwd' en Christoff brengen après-skisingle uit: "Gevolg van weddenschap"

Zanger Christoff en Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' zijn al jarenlang beste vrienden. Nu brengt het duo ook samen een single uit. En dat blijkt het gevolg te zijn van een weddenschap die de twee een tijdje geleden afsloten.

“Ik had voorspeld dat Joren tijdens zijn huwelijksnacht meteen zou scoren in bed”, legt Christoff uit in Het Laatste Nieuws. “Maar da’s hem dus niet gelukt ..." Joren werd in 'Blind Getrouwd' gekoppeld aan Lien Opdebeeck maar dat werd helaas geen succes.

Lang moest Joren niet nadenken over een tegenprestatie. “Een tegenprestatie was niet zo moeilijk te verzinnen”, bekent Joren. “Het liedje ‘Ik heb 3 haren op m’n borst, ik ben een beer’ zing ik al jaren om Christoff wakker te maken op één van onze reisjes in Marbella”, aldus Joren.

“Tot grote ergernis, want Christoff háát dat liedje intussen. Maar Vlaanderen smult er duidelijk van. De puzzel om een tegenprestatie te vinden voor Christoff viel als vanzelf ineen", vertelt Joren. De twee brachten namelijk zopas de après-skisingle ‘Ik heb 3 haren op m’n borst, ik ben een beer!’ uit. Wie benieuwd is, kan de single hier beluisteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws