ShowbizzTime

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' zwijgt niet meer en onthult hoe hij écht dacht over de seks met Jana

Jana en Christiaan uit Blind Getrouwd
I Foto: VTM I
door Redactie

Jana en Christiaan uit ‘Blind Getrouwd’ hebben helaas een punt gezet achter hun huwelijk. Er was ook heel wat te doen rond de uitspraken van Jana over hun seksleven. Nu heeft Christiaan voor het eerst gereageerd op die pijnlijke uitspraken.

“Ik zoek geen lieve man in bed. Ik zoek een ruigere man, eentje die me op bed durft te smijten”, vertelde Jana openhartig in ‘Blind Getrouwd’. Maar die woorden zijn bij veel kijkers in het verkeerde keelgat geschoten. Zij namen het massaal op voor Christiaan.

Hij reageert nu zelf voor het eerst op die uitspraken. “Die quotes zijn al regelmatig teruggekeerd. Maar ook hier draait het om de context”, vertelt Christiaan. “Sommige mensen zullen misschien denken dat Jana wil dat er een zweepje aan te pas komt. Maar da’s niet wat ze bedoelde”, aldus de spoedverpleegkundige.

Volgens Christiaan heeft Jana zich dan ook verkeerd uitgedrukt. “Jana had het eigenlijk vooral over het nemen van de leiding”, vertelt hij nu. Maar hij neemt haar niets kwalijk. “Misschien heb ik me iets te veel ingehouden. Ik vond het wat te snel om meteen full option te gaan. Al gaat het hier vooral over een gebrek aan communicatie”, besluit de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat.

Laatste nieuws