Christiaan zwijgt niet meer en onthult echte reden van breuk met Jana: "Daarom niets geworden" Nieuws
Nieuws

Christiaan zwijgt niet meer en onthult echte reden van breuk met Jana: "Daarom niets geworden"

Christiaan zwijgt niet meer en onthult echte reden van breuk met Jana: "Daarom niets geworden"

Het 'Blind Getrouwd'-avontuur liep voor Christiaan en Jana helaas af met een sisser. Hoewel Jana na afloop van het programma spijt had van haar beslissing, zette Christiaan zopas definitief een punt achter hun relatie. In Dag Allemaal onthult Christiaan nu voor het eerst de echte reden van hun breuk.

Voor Jana en Christiaan was het beslissingsmoment niet het einde van hun avontuur. Na 'Blind Getrouwd' gaf Jana immers aan dat ze Christiaan graag terug wilde. De twee gingen zelfs nog samen op date.

Maar helaas liet Jana recent weten dat Christiaan het toch niet zag zitten om verder te gaan. Nu heeft de spoedverpleegkundige ook voor het eerst meer details onthult over de reden van de breuk met Jana. "Wij hebben in­derdaad nog gedatet na ‘Blind Getrouwd’", bekent Christiaan.

Toch zag hij geen toekomst meer met Jana. "Er zijn enkele fundamentele hindernissen, zoals de afstand, waardoor we geen relationele klik hebben", vertelt hij over de reden van hun breuk. "Tussen mij en Jana zal het dus niets meer worden", besluit Christiaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws