ShowbizzTime

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' onthult zeer verrassend nieuws over zijn liefdesleven na scheiding met Jana

Christiaan in Blind Getrouwd
I Foto: VTM I
door Redactie

Het heeft helaas niet mogen zijn tussen Jana en Christiaan uit ‘Blind Getrouwd’. Na een pijnlijke ‘nee’ tijdens het beslissingsmoment, moest hij Jana onlangs voor een tweede keer afwijzen. Nu onthult Christiaan in TV Familie of hij al opnieuw verliefd is.

Hoewel Christiaan en Jana opnieuw even aan het daten waren na hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur, liet Jana vorige week weten dat Christiaan toch definitief een punt heeft gezet achter hun huwelijk. In TV Familie verklapt Christiaan nu of hij al opnieuw aan het daten is.

Zo vertelt hij dat hij eigenlijk nog niet echt openstaat voor iemand nieuw. “Ik wil nu eerst rust voor mezelf nemen. Het is toch een intens parcours geweest”, aldus Christiaan. Maar hij sluit zich zeker niet af voor de liefde. “Stel dat ik iemand tegenkom met wie het klikt, dan ga ik dat verder onderzoeken. Maar ik ga zeker niet actief op zoek.”

Al heeft Christiaan blijkbaar wel veel succes bij de vrouwen. “Ik krijg veel berichtjes van geïnteresseerde vrouwen die willen afspreken nu het niets is geworden met Jana”, bekent Christiaan. En die beantwoordt hij ook allemaal. “Ik vind dat als zij moeite doen om een berichtje te sturen, moet ik ook de moeite nemen om te antwoorden. Ik laat hen dan weten dat ik het enorm apprecieer, maar dat ik me nog niet klaar voel om af te spreken”, besluit Christiaan.

Laatste nieuws