Christiaan uit 'Blind Getrouwd' doet straffe uitspraak: "Daarom alle contact verbroken met Jana" Nieuws
Nieuws

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' doet straffe uitspraak: "Daarom alle contact verbroken met Jana"

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' doet straffe uitspraak: "Daarom alle contact verbroken met Jana"

Jana en Christiaan bleven helaas niet getrouwd na hun 'Blind Getrouwd'-avontuur. In HLN Showbits onthult de spoedverpleegkundige nu ook dat hij momenteel helemaal geen contact meer heeft met Jana.

Drie maanden geleden besloten Jana en Christiaan tijdens het beslissingsmoment om een punt te zetten achter hun huwelijk. Maar daar had Jana al snel spijt van achteraf. De twee gingen zelfs nog een paar keer op date, maar uiteindelijk was het Christiaan die definitief een streep trok onder hun huwelijk.

"De periode erna was wel wat lastig", vertelt Christiaan daar nu over. "In de zin van: ja, het was mislukt", legt hij uit. Vlak na hun breuk hadden Jana en Christiaan ook nog veel contact met elkaar, maar daar is nu geen sprake meer van.

"Nee, Jana en ik, wij horen elkaar niet meer. Of toch heel weinig", vertelt hij in HLN Showbits. "Maar ik denk niet dat dat verkeerd is hè", gaat hij verder. "We moeten allebei een beetje door kunnen gaan met ons leven. En Jana is haar ding aan het doen, ik doe mijn ding. Ik denk dat het geen zin heeft om je te blijven afvragen: wat als?", aldus de spoedverpleegkundige. Maar ze kunnen gelukkig wel nog door één deur.

Geen Valentijn

"Vermijden doen we elkaar niet, want we hebben elkaar nog maar pas gezien op het verjaardagsfeestje van Dziubi. Daar hebben we ook met elkaar gepraat natuurlijk", aldus Christiaan. Maar daar blijft het voorlopig bij. Hij laat ook weten dat hij momenteel nog single is. "Valentijn zit er voor mij niet in dit jaar", besluit de 'Blind Getrouwd'-kandidaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws