Christiaan en Jana beleven eerste vrijpartij in 'Blind Getrouwd' maar daarna loopt het compleet mis voor het koppel Nieuws
Nieuws

Christiaan en Jana beleven eerste vrijpartij in 'Blind Getrouwd' maar daarna loopt het compleet mis voor het koppel

Christiaan en Jana beleven eerste vrijpartij in 'Blind Getrouwd' maar daarna loopt het compleet mis voor het koppel

Afgelopen maandag konden we zien hoe Jana en Christiaan de goede raad van seksuoloog Wim Slabbinck opvolgden in 'Blind Getrouwd' en hun eerste avontuur tussen de lakens beleefden. Vooral Christiaan was laaiend enthousiast over die gebeurtenis, maar kort daarna liep het volledig mis voor het koppel.

“Ik kan zeggen dat we raad van Wim hebben opgevolgd!”, vertelt Christiaan met een gigantische glimlach. Hij kan zijn geluk amper bedwingen. “Het is zoals de lotto winnen, je wil elke dag de lotto winnen", zei hij enthousiast.

Maar kort daarna zagen we de eerste barsten in hun prille liefdesgeluk. Zo kwam naar boven dat de twee 's avonds een aanvaring hebben gehad. Christiaan liet weten aan Jana dat hij de afstand niet ziet zitten en ook niet van job zou willen veranderen voor hun huwelijk. "Ik heb zoveel opgebouwd daar", klonk het.

Gelukkig konden we iets later ook zien hoe de twee steeds meer verliefd op elkaar worden. "Vaak begin ik spontaan over hem tegen collega’s en ik heb het ook over ‘wij’ in plaats van ‘ik’”, vertelde Jana. Ook Christiaan lijkt nog altijd met dezelfde verliefde ogen te kijken naar zijn vrouw. Het moeilijke gesprek lijkt dus zeker geen breekpunt voor het koppel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws