Chris duikt opnieuw op in 'Thuis': acteur Danny Timmermans laat zich verrassend uit over comeback Nieuws
Nieuws

Chris duikt opnieuw op in 'Thuis': acteur Danny Timmermans laat zich verrassend uit over comeback

Chris duikt opnieuw op in 'Thuis': acteur Danny Timmermans laat zich verrassend uit over comeback

Afgelopen vrijdag werden de ‘Thuis’-kijkers verrast. Niemand minder dan de superschurk Chris verscheen terug in de VRT-soap. Hij is dus niet dood en acteur Danny Timmermans moet nu wat meer kwijt over zijn terugkeer.

Wat een plot twist in ‘Thuis’: Chris leeft nog. Daarenboven is hij helemaal terug van weggeweest in de reeks. De kijkers speculeerden al langer over de terugkeer van de schurk, maar nu is het ook eindelijk zover. Na minstens één dode en drie ontvoeringen bracht hij afgelopen vrijdag een bezoekje aan het woonzorgcentrum van Veerle.

Danny Timmermans verklapt dat hij eerst zelf niet wist dat Chris een comeback ging maken. “Toen ik destijds bij ‘Thuis’ startte, werd me enkel gezegd dat ik een schurk zou spelen en een groot aandeel zou hebben in de seizoensfinale”, verklapt hij aan Het Laatste Nieuws. “Maar dat Chris die finale zou overleven, was toen nog niet beslist”, aldus de acteur.

Zelfs toen Danny zijn slotscène opnam was, was het nog niet zeker of Chris ooit nog zou opduiken in de soap. “Ik moest dus zelf wachten en geduld uitoefenen. Tot enkele maanden geleden”, zegt hij. Toen kreeg hij te horen wat er met én door Chris stond te gebeuren. Daar licht hij nu al een tipje van de sluier over op. “Ik voorspel: de kijker zal niet ontgoocheld zijn”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws