Chayenne Van Aarle onthult meer over pijnlijke reden van plotse relatiebreuk: "Daardoor uit elkaar" Nieuws
Nieuws

Chayenne Van Aarle onthult meer over pijnlijke reden van plotse relatiebreuk: "Daardoor uit elkaar"

Chayenne Van Aarle onthult meer over pijnlijke reden van plotse relatiebreuk: "Daardoor uit elkaar"

Maandagavond raakte bekend dat ex-Miss België Chayenne Van Aarle (23) niet langer een koppel vormt met Nicolas Geniets. De twee waren zo'n drie maanden samen. In Het Laatste Nieuws onthult Chayenne nu ook meer over de plotse breuk.

"Nicolas en ik zijn na drie maanden uit elkaar", vertelt Chayenne aan Het Laatste Nieuws. Anderhalve maand na haar horrorcrash is de liefde over tussen haar en haar twintig jaar oudere vriend Nicolas Geniets. Dat ongeval heeft ook een belangrijke rol gespeeld in haar relatiebreuk.

“Het voelde op dat moment veilig en vertrouwd om gesteund te worden door mijn toenmalige vriend, maar ik voel nu pas dat ik dat hoofdstuk moet verwerken door rust te nemen voor mezelf”, vertelt de ex-Miss België. En die rust wil ze het liefst alleen nemen. "Als vrijgezel", aldus Chayenne.

"Voor het ongeval was ik al een zelfstandige vrouw die keihard knokt, maar sindsdien nóg meer", legt ze uit. "Dat ongeval heeft mijn kijk op het leven echt veranderd", bekent Chayenne. Daarom gaan de twee nu als vrienden uit elkaar. “Ik ben gelukkig geweest in onze relatie, maar de voorbije drie maanden zijn gewoon te intens geweest", besluit de ex-Miss België.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws