Chayenne Van Aarle maakt volgers compleet gek in weinig verhullend topje: "Beauty!" Nieuws
Nieuws

Chayenne Van Aarle maakt volgers compleet gek in weinig verhullend topje: "Beauty!"

Chayenne Van Aarle maakt volgers compleet gek in weinig verhullend topje: "Beauty!"

Ex-Miss België Chayenne Van Aarle heeft een erg moeilijke periode achter de rug. In februari raakte ze nog betrokken bij een ernstig auto-ongeval en niet veel later raakte bekend dat ze gebroken had met haar vriend. Maar inmiddels gaat het steeds beter met de voormalige Miss België. Zo deelde ze zopas enkele wondermooie kiekjes op Instagram.

Chayenne Van Aarle raakte begin februari ernstig gewond bij een zwaar auto-ongeval. Ze botste met haar wagen tegen een vrachtwagen en liep daarbij heel wat verwondingen op. Gelukkig is de ex-Miss België ondertussen aan de beterhand.

Daarna moest Chayenne helaas nog een tegenslag verwerken. In maart brak ze namelijk met haar 20 jaar oudere Nicolas Geniets, een muziek- en tv-producer. Ondanks al die tegenslagen, lijkt het intussen steeds beter te gaan met de voormalige miss.

Beauty

Zo deelde Chayenne zopas enkele prachtige kiekjes op haar Instagrampagina. Daarop zien we de voormalige Miss België in een weinig verhullend topje poseren voor de camera. Haar volgers horen we alvast niet klagen. "De mooiste!”, “Prachtige foto!”, “Beauty!” en “Knappe dame!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de kiekjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws