Na de grimmige sfeer tijdens de finale van 'Big Brother': Charlotte neemt drastische beslissing over Jolien Nieuws
Nieuws

Na de grimmige sfeer tijdens de finale van 'Big Brother': Charlotte neemt drastische beslissing over Jolien

Na de grimmige sfeer tijdens de finale van 'Big Brother': Charlotte neemt drastische beslissing over Jolien

Afgelopen zaterdag konden we zien hoe Bart tot winnaar werd gekroond van 'Big Brother 2023'. Maar wat ook niet onopgemerkt voorbijging, was de grimmige sfeer tussen de (ex)-bewoners. Zo reageerde Charlotte wel erg koeltjes toen Jolien het huis uitkwam. De nanny heeft nu dan ook een drastische beslissing genomen.

Net voor haar vertrek uit het 'Big Brother'-huis leken Jolien en Charlotte nog erg goede vriendinnen. Na haar exit had Charlotte ook alleen maar lovende woorden voor haar medebewoonster. Zo zei Charlotte onder meer dat ze Jolien als een van haar beste vriendinnen zag in het huis.

Maar van die vriendschap lijkt nu niet veel meer te bespeuren. Zo is het niemand ontgaan dat Charlotte afgelopen zaterdag wel erg kil reageerde toen Jolien het huis mocht verlaten. Ook Lindsey en Danny leken niet echt blij toen ze Jolien opnieuw zagen. Dat is te zien in de onderstaande video.

Eerder had Charlotte ook aangegeven dat ze Bart als grote winnaar van 'Big Brother' zag. Maar tijdens de finale weerklonk een heel ander verhaal. Zo hoopte Charlotte plots dat Jason de winnaar zou worden. Wellicht heeft Charlotte na haar exit te horen gekregen dat Bart en Jolien helemaal niet zo positief waren over haar.

Ontvolgd

“Ik ben wel altijd mezelf gebleven. En dat was voor mij het belangrijkste”, vertelt Charlotte daar nu over bij RTL Boulevard. "Uiteindelijk ben ik puur op mijn gevoel afgegaan en ik ben blij dat ik het zo gedaan heb", aldus de 'Big Brother'-deelneemster. Inmiddels heeft Charlotte ook een ingrijpende beslissing genomen. Zo heeft ze haar voormalige vriendin Jolien ontvolgd op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws