Charlotte uit 'Big Brother' deelt aangrijpende beelden van haar overleden vader: "Wow ..." Nieuws
Nieuws

Charlotte uit 'Big Brother' deelt aangrijpende beelden van haar overleden vader: "Wow ..."

Charlotte uit 'Big Brother' deelt aangrijpende beelden van haar overleden vader: "Wow ..."

Charlotte moest helaas vlak voor de finale het 'Big Brother'-huis verlaten. Daarin vertelde ze ook dat ze een halfjaar voor de opnames afscheid moest nemen van haar vader. Op Instagram deelde de 'Big Brother'-kandidate nu enkele beelden van haar overleden papa.

Charlotte vertelde in 'Big Brother' dat ze vorig jaar afscheid moest nemen van haar papa. “Zes maanden geleden ben ik mijn papa verloren aan een hartstilstand en een trombose. Dat was en is nog steeds de moeilijkste periode uit mijn leven. Mijn papa betekende alles voor mij”, vertelde Charlotte toen.

Nu brak er opnieuw een erg moeilijke dag aan voor de 'Big Brother'-deelneemster. Zo was haar papa enkele dagen geleden normaal jarig. "Gelukkige verjaardag papa", schrijft Charlotte op Instagram bij een video met verschillende beelden van haar overleden vader.

Steunbetuigingen

Meteen werd de 'Big Brother'-kandidate overstelpt met steunbetuigingen. "Wow Char ... Ik denk aan jullie", schrijft 'Big Brother'-deelnemer Jason Glas. “Heel veel sterkte”, “Dikke knuffel voor jou lieverd!” en "Denk aan jullie", klinkt het ook nog tussen de vele reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws